Boczek parzony wędzony 300g w plastrach
Opis
Boczek parzony wędzony ze skórą - jest poddawany procesowi peklowania na mokro wraz z kompozycją naturalnych przypraw według własnej, sprawdzonej receptury. Boczek wędzony jest gorącym dymem, a następnie parzony, dzięki czemu jest gotowy do bezpośredniego spożycia, a bogata kompozycja przypraw zapewnia mu niepowtarzalny smak.
Boczek w kuchni polskiej ma szerokie zastosowanie, świetnie podkreśla charakter wielu dań. Warto wybrać produkt o najlepszej jakości mięsa oraz przypraw bez zbędnych polepszaczy smaku.
Skład: mięso wieprzowe, sól peklująca, kompozycja naturalnych przypraw
Minimalne zamówienie: to 0,3kg
Sposób pakowania: Wędliny są krojone w plastry i pakowane na tacce zabezpieczonej folią, istnieje możliwość zapakowania próżniowo.
Wytworzone: W celu wytworzenia 100g produktu użyto 120g mięsa.