Mięso wędzone z najlepszego surowego mięsa

Dobrej jakości surowe mięso to podstawa naszych wyrobów. Jego selekcja dokonuje się już na etapie wyboru dostawcy. Świeże mięso jest starannie przez nas oczyszczane z błon i ścięgien, oraz porcjowane na części gotowe do peklowania. Mięso nabijane jest w siatki, które utrzymują pożądany przez konsumentów kształt.

Sól peklująca pomaga mięsu utrwalić jego naturalny smak i aromat, wspomaga utrzymanie naturalnego koloru. Naturalne przyprawy podkreślają aromat każdego rodzaju produktu. Kolejnym etapem jest wędzenie oraz parzenie produktu, które zamyka cały smak mięso pod jego delikatna skórką.

Dym drzew owocowych delikatnie otula siatki z mięsiwem i nadaje mu subtelny aromat wędzarni. Dozowanie drewna suchego i lekko wilgotnego w czasie wędzenia pozwala na utrzymanie optymalnej wilgotności w komorze wędzarniczej.

Gotowe mięsa cieszą Klientów z całej Polski (nasi Goście hotelowi są stałymi odbiorcami naszych wyrobów), pozostawiając im w pamięci niesamowity i niezapomniany smak:

  • baleron wędzony
  • boczek parzony wędzony
  • boczek surowy wędzony
  • pierś z kurczaka wędzona
  • polędwiczka wędzona
  • rolada z boczku wędzona
  • schab wędzony
  • szynka wieprzowa wędzona
  • szynka wołowa wędzona
  • szynka z dzika wędzona
  • szynka z indyka wędzona

Opis kategorii Mięsa Wędzone - dół

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl